Aventură pentru cei mici și nu numai!

Duminică, 9 august, vă invităm să sărbătoriți Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și Parcurilor, aventurându-te pe aleile Parcului Chindia, explorând locurile special amenajate și admirând animalele Grădinii Zoologice din Târgoviște.

Oază de verdeață așezată în lunca Ialomiței, Parcul Chindia este un loc animat și plin de culoare, unde poți veni pentru relaxare, să faci sport, existând și numeroase distracții pentru cei mici.

Situată pe latura de nord a Parcului Chindia, în imediata apropiere a Complexului Muzeal Curtea Domnească și a Turnului Chindiei, Grădina Zoologică din Târgoviște este amplasată pe locul unde, în 1584, domnul Petru Cercel a amenajat primul colț zoologic din țară. Se întinde pe o suprafață de aproximativ 4 ha, fiind așezată într-un cadru natural deosebit, în care abundă vegetația deosebită și diversificată, iar cei ce o vizitează, cu sufletul curat și liniștit, lipsit de prejudecăți, simt  bucuria unei relaxări depline într-o oază încărcată  de natură și istorie.

Publicul vizitator trebuie să respecte regulile oficiale naționale sau reglementările și indicațiile locale privind coronavirusul, respectiv purtarea măștii de protecție, igiena mâinilor, distanțarea socială.