Plimbări distractive şi romantice, cu hidrobicicleta sau cu barca, pe Lacul Chindia

Târgoviştenii  şi turiştii se pot destinde pe Lacul Chindia, ascultând broscuțele şi urmărind pestii. La debarcader, vă aşteaptă pregătite, în fiecare zi de luni până duminică, diferite ambarcatiuni pentru plimbari distractive cu hidrobicicleta flamingo sau romantice cu barca, la racoarea lacului în apus de soare.

            Orarul de închiriere este de Luni până Duminică între orele 10:00 si 20:00. Tarifele de închiriere sunt de 7 lei /30 min pentru ambarcatiune de 1-2 persoane, 12 lei / 30 min pentru ambarcatiune de 3-4 persoane, iar vârsta minimă a utilizatorului este de 18 ani. În timpul  plimbării cu ambarcatiunile este obligatorie purtarea vestei de salvare.

             Lacul nu este mare, însă priveliştea este încântătoare. Pe insuliţa din partea de nord, angajaţii Primăriei au construit o moară de apă, care desăvârşeşte peisajul natural.

Vizitatorii trebuie să respecte regulile oficiale naționale sau reglementările și indicațiile locale privind coronavirusul, respectiv la intrarea in debarcader se vor respecta următoarele:  igiena mâinilor folosind dozatorul cu dezinfectant, distanțarea socială iar ambarcatiunile se vor dezinfecta cu atentie după fiecare grup transportat.

Plimbare plăcută!