Se întâmplă la teatrul din Târgoviște! Primul regizor coreean care montează în România

Felicitări din Seul, Coreea de Sud, domnului Jeongwoo Son și Teatrului Tony Bulandra pentru importantul spectacol ce se află în lucru.

Aceasta este ziua în care, în România, rodul unei colaborări de lungă durată este pus în scenă. Sunt încântat să văd o producție atât de importantă realizată de regizorul Jeongwoo și de actorii români, înzestrați cu un talent imens. Regizorul Jeongwoo Son este unul dintre cei mai buni din Coreea de Sud, reușind să stabilească, de fiecare dată, legătura cu publicul printr-un nou tip de conținut și prin forme teatrale născute din spiritul său liber și foarte creativ. Sper ca valorile și eforturile sale artistice să lase o impresie profundă și o amintire plăcută spectatorilor români.

Arts Council Korea (ARKO) promovează diverse proiecte care sprijină schimbul de idei și întâlnirile între culturi. Co-producția de acum, Livada de vișini, este într-adevăr, principalul motiv care ne încurajează să ducem mai departe astfel de proiecte.

Arta și cultura au puterea specială de a-i uni pe oameni, indiferent de naționalitate, gen sau vârstă. Îi transmit sincere felicitări Domnului Ranin și tuturor actorilor minunați, precum și întregii echipe a Teatrului Tony Bulandra, pentru că fac posibilă această montare.

Sper să continue colaborarea culturală și artistică dintre Coreea de Sud și România și să transceadă spațiul și timpul. ARKO va continua să cultive ocaziile de prezentare a spectacolelor și a artiștilor coreeni în fața publicului român.

Din nou, felicit regizorul Jeongwoo Son și Teatrul Tony Bulandra și le mulțumesc.