TEATRUL “TONY BULANDRA”

TEATRUL “TONY BULANDRA”

Ultima lună a primăverii vă aduce pe scena târgovișteană:

Duminică, 12 mai
BALCANICELE –
spectacol puternic încărcat din punct de vedere politic, întrucât este vorba despre drama inimaginabilă a femeilor musulmane din Bosnia, în timpul conflictului armat cu Serbia, la sfârșitul secolului 20.

Sâmbătă, 25 mai
Premiera „FEMEIA MĂRII” după Henrik Ibsen, un spectacol de Andreas Merz-Raykov. Pentru Andreas, textul teatral nu este doar o formă care trebuie să fie umplută cu ceva, ci este în primul rând regula jocului și fundamentul pentru un dialog socio-politic cu ansamblul.

Viața netrăită, căile pe care nu le-am ales, posibilitățile pe care le lăsăm să treacă.  „Femeia Mării” de Henrik Ibsen spune povestea unui destin secret, necunoscut încă.  În încercare de a ajunge la marea infinită, Ellida se trezește într-o existență frivolă și  nevinovată a unei claustrofobii burgheze mărunte.

Duminică, 26 mai
TREI SURORI – Piesa lui Cehov, Trei surori, este o comedie a ceea ce ar putea fi. Personajele trăiesc, asemenea nouă, într-o lume destabilizată, o lume aflată în prăbușire din toate punctele de vedere, o lume însetată de o nouă ordine.