„Virusul teatral” s-a mutat în spațiul viu!

Teatrul Tony Bulandra iși redeschide activitatea în aer liber și nu doar într-un singur spațiu: Curtea Domnească, ci și la Teatrul de Vară, restaurat cu forțe proprii în câteva zile.

Mc Ranin a creat programul “Virus teatral” și l-a mutat de pe internet în spațiul viu, față în față cu spectatorii și reprezentațiile unde se vor succeda până în luna octombrie grație unui parteneriat cu Muzeul de istorie și Centrul Județean de Cultură.

În funcție de condițiile climatice Teatrul Tony Bulandra vă așteaptă sâmbătă 20 , sau duminică 21 iunie începând cu orele 21: 30 la Curtea Domnească din Târgoviște, zona Scena – Turnul Chindiei, să urmăriți în aer liber încarcat de istorie, super comedia cu iz interbelic – Take, Ianke și Cadîr.

De asemenea, Teatrul Tony Bulandra își reia spectacolele pentru copii!

Astfel, în fiecare sâmbătă sau duminică, în funcție de condițiile meteorologice, copiii sunt așteptați la Teatrul de Vară din Parcul Chindia.

Accesul publicului se va face în concordanță cu regulile impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Într-o lume atât de nebună, efortul unui om sănătos de a construi, ignorând tot ce se dărâmă în jur, ne redă încrederea că arta poate schimba ceva.